





Santa ANA og Skogsbær
Trøndersk skogsbær AKA Santa ANA og Skogsbær
-Denne konfekten vant nylig Europa finalen i International chocolate awards 2025. Vi var også så heldige å bli belønnet med en spesialpris for vår bruk av lokale råvarer.
Syrlig skogsbær på selvplukkede Trønderske skogsbær sammen en fløyelsmyk mørk sjokolade ganache på Vigdis Rosenkilde sin 70% Chuncho kakao fra Santa Ana i Peru, som er en helt etisk sjokolade.
Visjonen bak denne konfekten er en “zero waste” sjokolade med norske produkter.
- Økologisk sukker, glucose produsert i Norge, Havsnø og økologisk fløte fra Røros meieriet er brukt i denne sjokoladen. Her produserer vi også vår egen skogsbær eddik (med Scooby og det hele) på “restene” av skogsbær. Denne bruker vi for å tilføre ekstra syrlighet , så slipper vi å bruke sitroner fra utlandet.
*Selve sjokoladen har også passert best før dato, noe vi vil med denne konfekten poengtere og bevise at har absolutt ingenting å si. Så lenge du lagrer sjokoladen som er ren kakao og sukker i riktige temperaturer, smaker den like godt i minst to år etter dato.
*Denne esken inneholder to stk nøye håndmalte og fylte sjokolade konfekter.
Trøndersk skogsbær AKA Santa ANA og Skogsbær
-Denne konfekten vant nylig Europa finalen i International chocolate awards 2025. Vi var også så heldige å bli belønnet med en spesialpris for vår bruk av lokale råvarer.
Syrlig skogsbær på selvplukkede Trønderske skogsbær sammen en fløyelsmyk mørk sjokolade ganache på Vigdis Rosenkilde sin 70% Chuncho kakao fra Santa Ana i Peru, som er en helt etisk sjokolade.
Visjonen bak denne konfekten er en “zero waste” sjokolade med norske produkter.
- Økologisk sukker, glucose produsert i Norge, Havsnø og økologisk fløte fra Røros meieriet er brukt i denne sjokoladen. Her produserer vi også vår egen skogsbær eddik (med Scooby og det hele) på “restene” av skogsbær. Denne bruker vi for å tilføre ekstra syrlighet , så slipper vi å bruke sitroner fra utlandet.
*Selve sjokoladen har også passert best før dato, noe vi vil med denne konfekten poengtere og bevise at har absolutt ingenting å si. Så lenge du lagrer sjokoladen som er ren kakao og sukker i riktige temperaturer, smaker den like godt i minst to år etter dato.
*Denne esken inneholder to stk nøye håndmalte og fylte sjokolade konfekter.
Trøndersk skogsbær AKA Santa ANA og Skogsbær
-Denne konfekten vant nylig Europa finalen i International chocolate awards 2025. Vi var også så heldige å bli belønnet med en spesialpris for vår bruk av lokale råvarer.
Syrlig skogsbær på selvplukkede Trønderske skogsbær sammen en fløyelsmyk mørk sjokolade ganache på Vigdis Rosenkilde sin 70% Chuncho kakao fra Santa Ana i Peru, som er en helt etisk sjokolade.
Visjonen bak denne konfekten er en “zero waste” sjokolade med norske produkter.
- Økologisk sukker, glucose produsert i Norge, Havsnø og økologisk fløte fra Røros meieriet er brukt i denne sjokoladen. Her produserer vi også vår egen skogsbær eddik (med Scooby og det hele) på “restene” av skogsbær. Denne bruker vi for å tilføre ekstra syrlighet , så slipper vi å bruke sitroner fra utlandet.
*Selve sjokoladen har også passert best før dato, noe vi vil med denne konfekten poengtere og bevise at har absolutt ingenting å si. Så lenge du lagrer sjokoladen som er ren kakao og sukker i riktige temperaturer, smaker den like godt i minst to år etter dato.
*Denne esken inneholder to stk nøye håndmalte og fylte sjokolade konfekter.